ÇORUM / BAYAT - Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni Mah. Çorum Cad. No52 19800 Bayat Çorum
Vizyon
Bayat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ülkemizi temsil eden çağdaş ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Bayat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen bireyleri, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz üniversite yerleştirme oranı %20´lerde olup her yıl düzenli olarak başarısını artırmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1429
Öğretim Şekli :Tam Öğretim - Normal Öğretim - Kız Erkek Karma Eğitimi Okulumuzda Mesleki açık lise ve Mesleki Eğitim Merkezi bulunmuktadır. Özel Eğitim Sınıfımızda vardır.
Isınma
Normal şartlarda merkezi sistmele kömür ile ısınmaktadır. ancak Doğal gaz çalışmaları devam ediyor. 2022-2023 eğitim öğretime yetişip yetişmemesi muallatır.
Okulumu ilçenin merkezinde olduğu için servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Bayat ilçesi 6400 nüfuslu olup ilçe de kalma imkanı ve il merkezinden geliş gidiş imkanı mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çorum merkezine yaklaşık 75 km dir. Çorum merkezden kendi araçlarıyla veya firmaların servisleri ile gidiş geliş yapan öğretmenlerimizde mevcuttur.
Proje Çalışmaları
Hamurumda paylaşmak var ETwinning Projesi - Mesleki Liseleri Ailerle Buluşuyor Projesi
Diğer Hususlar
Okulumuz Tanıtım, Yönlendirme ve Rehberliği için Alan Şeflerimiz ve Rehberlik Öğretmenimize başvurabilirsiniz. (İlker ÖZTÜRK- 0555 181 01 32 )